1 Aralık 2014 Pazartesi

 

 Ev, iş yeri, Otel, Fabrika, Restaurant vb. her türlü ortam için boya badana işleriniz İtina İle Yapılır Yaptığımız Uygulama Çeşitleri: Dekoratif Boya Saten Boya Yağlı Boya Plastik Boya Epoksi Boya Dış Cephe Kaplamaları ve Boyası Kireç Badana Yol Boyaları Elektrostatik Boya Dekoratif Boya ve kaplamalar Lake Boya Boyadan Beklentiler Burada kullanıcı beklentilerinden, özellikle boya uygulayan ustaların veya tüketicilerin iyi bir boyadan beklentilerine yer vermek gerekirse, Örtücülük Beyazlık Su kaldırma gücü (Boya kıvamını su ile ayarlamak) Rahat uygulama Ekonomi Renklilik Sarfiyat Uygun Boya Seçimi Öncelikle yüzeye uygun bir boya seçilmeli ve yardımcı malzeme gerekiyorsa yüzeye ve boyaya uygun olmasına dikkat edilmelidir.

 Boya satın alınırken kaliteli olanı tercih edilmelidir. Ucuz ve kalitesiz boyalar metrekare bazında kaliteli boyalarla aynı maliyete gelir. Ancak az bir fiyat için yapılan tasarruf, ileride büyük zararlara neden olabilir. Piyasada her kalitede boya,astar ve tiner bulunabilir. Ancak uygulamada daha iyi sonuç almak için yüzeye uygun boya, astar ve tiner kullanılması önerilir.

 Öncelikle mobilyalara ve perdelere uyacak genel renk tonunu belirledikten sonra bu rengin bir kaç ton koyusuyla bir duvarı boyayabilr, geri kalan duvarları da seçtiğiniz renk ile renklendirebilirsiniz. Böylelikle mekanınıza hareket katmış, monotonluktan kurtarmış olursunuz.















YSK DEKORASYON TADİLAT VE BOYA İŞLERİ 0216 622 11 68


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder