24 Kasım 2014 Pazartesi

YSK BANYO DEKORASYONU


Akşam eve geldiğinizde günün tüm yorgunluğunu atmak için güzel bir banyoda vakit geçirmek çoğumuzun arzusu. Günün yorgunluğunu attığımız, keyifli dakikalar geçirdiğimiz, rahatladığımız banyolarımızın daha güzel olmasını, içeriye girdiğimizde kasvetli bir ortamdan çok, ferahlatıcı ve güzel dekore edilmiş bir ortam olmasını hepimiz isteriz. Çünkü banyonuzu öyle dekore etmelisiniz ki hem kullanışlı hem de şık olmalıdır. Evlerimizin her köşesi yaşam alanımızdır ve her köşede görsel tatmini ve kullanışlılığı düşünmek gerekir.
Yeni bir yaşam alanı olmasa da en azından daha dekoratif ve daha şık bir banyo ile birlikte sizler de huzur dolu bir alan yaratabilir ve daha şık banyolara sahip olabilirsiniz.
 Banyonuz ister dar ister geniş olsun, onu güzel ve kullanışlı gösterecek bir dekoratif tasarım kesinlikle mevcuttur. grafik, stil ve ebatlardaki karolarla ile tasarlanan duvar ve yer 
çözümlerimiz, kullanıcıları özgür ve yaratıcı kılacak birçok özgün 
çözümü bünyesinde barındırıyor. Yaşam alanlarınızın stillerini sizler 
arzu ettiğiniz biçimde belirliyorsunuz. Planlarken bizler de Ysk Dekorasyon olarak sizleri özgür kılacak, sizleri birer tasarımcı yapacak olan Tasarımları geliştirmeye devam ediyoruz. 
Yer ve duvar seramikleri, banyo mobilyaları, aksesuarları, vitrifiye 
ürün ailelerinden oluşan bütünsel banyo çözümlerini farklı 
zevk ve beklentilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlar ve 
geliştirirken 3 m2 ye Kadar Olan En Küçük Banyoları Bile Keyifli Kullanışlı Hale Getiriyoruz






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder