24 Kasım 2014 Pazartesi

YSK MUTFAK DEKORASYONU


Mutfaklar evlerin en önemli mekanlarıdır. Kullanımın yanı sıra şıklıkları da göz ardı edilmemelidir.
Küçük mekanları dekore ve organize edebilmek için yetenek, pratik zeka ve kararlılık gerekir. Bu yüzden biz buna sanat diyoruz. Mekanın düzenli olması konusunda kararlılık gösterir, pratik çözümler üretir ve bu çözümleri uygulayabilirseniz küçük mekanlardan büyük faydalar sağlayabilirsiniz. Evimizin hijyen ve düzenlilik açısından en önemli bölümlerden biri olan banyolar için düzenleme fikirlerinden daha önce bahsetmiştik. Şimdi de küçük mutfak dekorasyon ve düzenleme fikirleri üzerine yoğunlaşacağız.


Mutfak dekorasyonu deyince aklımıza ilk gelen mutfak dolapları oluyor. Mutfaktan adım attığınız anda ilk göze çarpan detay mutfak dolapları oluyor.
Mutfak Dolaplarında Kapak Yüzeyi Seçimi Çok Önemlidir.Mutfağın
Görüntüsünde Yüzeylerin Kişiliği Temel Etkendir. Alüminyum Ve Laminatın
Karışımı Güncel, Çağdaş Ve Sade Tasarımlı Bir Mutfak Ortaya Çıkarır.
Şık, modern ve trend bir görünüm yaratan, oldukça tarz sahibi bir dekorasyon ürünü olan parlak mutfak dolapları, yeni yılın mutfak dekorasyon trendleri arasındaki yerini de alıyor.

Mutfak Dolabı yaptırılacak odanın boyutları işe başlamak için esastır. Radyatörler, su çıkışları ve su giderleri, elektrik prizleri, kapı ve pencereler gibi pivotların yerleri Mutfak dolabının yerleşimi için çok önemlidir. Ölçüm yapılırken not alınan bu doneler tasarımcıya yerleşim için önemli bilgiler verir ve sağlıklı tasarım yapılmasına olanak sağlar
Dikkat Etmeniz Gereken İlk Şey, Mutfağınızın İşlevine
Uygun,Günlük İşleriniz İçin Ergonomik Çözümler Olmalıdır.

Ve Her Şey İçin, Tasarım Hizmetleri Başlangıç-Bitiş
İçin Ysk Dekorasyon Ekibine Güvenebilirsiniz Proje Yönetimi Sizin Mutfakta
Ya Da Evinizin Herhangi Bir Diğer Alan İçin Dolap Seçiminde Doğru Kararlar
Almanıza Yardımcı Olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder