24 Kasım 2014 Pazartesi

YSK TADİLAT



Firmamız, uzman teknik kadro ve uygulama ekipleriyle beraber, daire, villa, mağaza,eczane,cafe ve ofis tadilat, dekorasyon işlerini müşterilerinin zevk ve istekleri doğrultusunda anahtar teslimi tamamlamaktadır.

Ev tadilatlarına, ofis tadilatlarına başlarken mekan tasarımları tadilat ve dekorasyonun ilk adımıdır. Doğru tasarım ile başlanan tadilatlar sizi doğru sonuçlara ulaştırır.
İlk adım mekanın ışık, ısı ve nem parametrelerinin doğru belirlenmesidir. Bu kriterlere göre yapılan dekorasyonlar can sıkıcı sonuçları engeller. 
Bir sonraki adım iş planlamasının yapılması ve maliyetlerin hesaplanmasıdır. İş planınızı doğru yapmazsanız zaman ve maliyet hesaplarında yanılgıya düşersiniz. Komple tadilat başladığında hangi işin kaç gün süreceği küçük sapmalarla hesaplanmalıdır. Doğru hesap,size zaman ve para kazandırır.
Doğru renk ve malzeme seçimi de mekanınızı olduğundan daha geniş ve aydınlık göstermesi açısından çok önemlidir.
Son olarak da maliyet analizi isabetli yapılırsa en uygun malzemeye en iyi fiyatla sahip olursunuz. Buradaki en önemli konu kullanıcı ile tadilatı yapacak planlayıcının yakın iletişim içerisinde olmasıdır.
Tasarım, planlama, seçimler ve maliyet analizleri yapıldıktan sonra kaç günde hangi maliyetle nasıl bir sonuca ulaşılacağı belirlenmiş olur, geriye sadece tadilata başlamak kalır.
Karşılıklı memnuniyet ise işin en keyifli sonucu olacaktır.
Tadilat işleri ve ev yenileme işlerinize çözüm konusunda uzman Mimar ve uygulama ekiplerimiz ile hizmetinizdeyiz. Gerek projelendirme, gerekse uygulama aşamalarında yüzlerce başarılı referansa sahibiz. 
Ev ve işyerleriniz için yaptırmayı düşündüğünüz büyük küçük tüm tadilat, onarım ve dekorasyon işlerinizde hızlı, güvenilir ve ekonomik çözümler üretiyoruz.
Banyo tadilatı konusunda firmamızdan dört dörtlük hizmet alabilirsiniz.
 Acil çözümlenmesi gereken akıntı, taşma, patlak boru ya da benzeri banyo sorunlarınız için ekibimizle en kısa süre içinde ihtiyacınıza yönelik çalışmalar başlar.Ayrıca, duvar fayansı, yer karosu, banyo dekorasyonu konularında da hizmet vermekteyiz. Banyonuzda yapılacak her türlü tadilat işleri için firmamızdan tam destek alabilirsiniz. Hızlı, kaliteli, garantili ve ekonomik banyo tadilatı için hizmetinizdeyiz.
Mutfak tadilatı konusunda firmamızdan dört dörtlük hizmet alabilirsiniz
Eskimiş, yıpranmış, kullanışsız  ve modası geçmiş mutfaklarla vedaşalma zamanı geldi. Firmamız son teknoloji ve trendlere göre tercih edilen fonksiyonel, dayanıklı ve modern mutfak uygulamaları ile hizmetinizdedir.İsterseniz mutfağınızı sıfırdan yapalım, isterseniz mevcut mutfağınızda küçük dokunuşlar ile harikalar yaratalım.  Mutfak tadilatı konusunda her biri alanında uzman olan ekibimizden anahtar teslim tadilat hizmeti alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder